Poistu sivulta

Hyppää sisältöön

Haemme asiantuntijaa

Määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2026 saakka (opintovapaan sijaisuus).

Olisiko tämä unelmiesi työpaikka? Tervetuloa Teams-kahville 12.8. klo 16-17 tapaamaan asiantuntijoitamme Nettaa ja Sohvia. Kahvien aikana voit kysellä lisää Nuorten Exitin toiminnasta ja asiantuntijan toimenkuvasta.

Linkki tapahtumaan: Liity kokoukseen nyt .

Nuorten Exit

Nuorten Exitin toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä nuoriin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa tarjoamalla tietoa, tukea ja koulutusta. Kohderyhmäämme ovat 13–29-vuotiaat, heidän läheisensä sekä nuorten kanssa toimivat ammattilaiset.

Nuorten Exitin toimintaa koordinoi Exit ry ja rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista. Työ edellyttää vuosittaisen myönteisen rahoituspäätöksen saamista.

Työnkuva

Asiantuntija tekee nuoria kohtaavaa työtä oppilaitoksissa sekä nuorille suunnatuissa tapahtumissa sekä kouluttaa ammattilaisia seksuaaliväkivallan teemoista ja tuottaa materiaalia. Työnkuvaan kuuluu myös ennaltaehkäisevän verkkotyön suunnittelu ja sisällön tuottaminen sekä tukikeskustelujen toteuttaminen seksuaaliväkivaltaa kohdanneille nuorille ja heidän läheisilleen. 

Tehtävä edellyttää

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta. Toivomme kokemusta nuorten kanssa työskentelemisestä, ymmärrystä seksuaaliväkivallasta ilmiönä, verkkotyön ja sosiaalisen median osaamista ja kouluttajakokemusta. Eduksi katsotaan lisäkoulutus tai kokemus kriisi- tai väkivaltatyöstä. Tehtävä edellyttää tiimityötaitoja sekä kykyä oman työn organisointiin ja itsenäiseen kehittämistyöhön.

Tarjoamme

Tarjoamme merkityksellisen työn innostuneessa työyhteisössä, jossa sinun on mahdollista kehittää työsi sisältöä Nuorten Exitin tavoitteiden mukaisesti. Exit ry tarjoaa laajat työsuhde-edut, joihin kuuluu työterveyshuolto, lounasetu, liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Toimisto sijaitsee Helsingin Kruunuhaassa.

Tehtävän tiedot

Työaika on 37,5 h/vko. Käytössä on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Työsuhteeseen sovelletaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 5. Kokonaispalkka asettuu työkokemuksen, lisäkoulutusten ja osaamisen perusteella välille 2534€-3200€.

Hakeminen

Pyydämme lähettämään hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse 18.8.2024 mennessä osoitteeseen: toiminnanjohtaja@exitry.fi . Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan 29.8.

Lisätietoja:

30.7. alkaen Exit ry:n toiminnanjohtaja Erja Saarela, puh. 0400 325204.

Jaa somessa: