Poistu sivulta

Hyppää sisältöön

Tukitapaamisten ajanvaraus

Tarjoamme etäyhteydellä lyhytkestoista keskusteluapua 13-29-vuotiaille seksuaaliväkivaltaa kokeneille. Tukitapaamisen voit varata ajan, jos olet jossain elämäsi vaiheessa kokenut verkossa tai kasvokkain esimerkiksi

  • ahdistelua tai häirintää
  • seksuaalisiin tekoihin painostamista tai pakottamista
  • korvauksen tarjoamista seksuaalisista teoista
  • aikuisen lapseen kohdistamia seksuaalisia tekoja
  • ei toivottua kuvallista viestintää tai kuvien levittämistä
  • tai muuta seksuaaliväkivaltaa, josta haluat jutella ammattilaisen kanssa.

Tukitapaamisen varaaminen ei vaadi lähetettä.
Tukitapaamiset ovat tauolla 28.6.-30.7.

Hyvä tietää palvelustamme

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tilannettasi ja toiveitasi avun suhteen. Yksilökeskustelut käydään verkkovälitteisesti etäyhteydellä. Varmistathan tapaamisen ajalle rauhallisen tilan, jossa yksityisyyden suoja säilyy ja voit keskittyä tapaamiseen. Tapaamisessa työntekijällä ja asiakkaalla on kamera auki.

Keskusteluapua on mahdollista saada 1-5 kertaa. Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Mikäli kuitenkin kyseessä on akuutti hätätilanne, lastensuojelullinen huoli tai rikos, tulee meidän lain mukaan olla yhteydessä hätäkeskukseen, lastensuojeluviranomaisiin tai poliisiin. Toimimme avoimesti ja yhteistyössä kanssasi.

Nuorten Exitin palvelut eivät korvaa terveydenhuollon tai psykoterapeutin palveluita. Ota tarvittaessa yhteys omiin terveyspalveluihisi. Hätätapauksissa soita aina 112.

Ajanvarausohjeet

Jos kalenteri ei aukea, päivitä nettisivu ja kokeile uudelleen. Jos et onnistu varamaan aikaa verkkokalenterista tai et löydä sopivaa aikaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@exitry.fi. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin ja työntekijämme ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä. Tarkistathan myös roskapostikansion.

Jos et pääsekään tapaamiseen, peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä. Näin vapautat ajan jollekulle toiselle apua tarvitsevalle. Äkillisissä sairastapauksissa perumiset sähköpostilla info@exitry.fi.

Tietosuoja

Käytämme ajanvarauskalenterissa Vello-palvelua, jonka tietosuojasta voit lukea lisää heidän tietosuojaselosteestaan. Asiakassuhteen päätyttyä poistamme yhteystietosi Vello-palvelusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluttua.

Emme kerää tapaamisista henkilötietoja. Nuorten Exitin toiminnan kehittämistä varten tapaamisista kootaan tilastotietoa, esimerkiksi yhteydenottajan sukupuoli, ikä, missä päin Suomea asuu (Etelä-Suomi, Länsi-Suomi jne.) sekä keskustelunaiheet yleisellä tasolla. Tilastotiedosta ei ole mahdollista tunnistaa yhteydenottajia.

Jaa somessa:

Oliko tämän sivun sisältö mielestäsi hyödyllistä?