Tarjoamme Nuorten Exitissä Teams-etäyhteydellä lyhytkestoista keskusteluapua 13-29-vuotiaille nuorille. Tuemme nuoria kaikissa omiin rajoihin, seurusteluun, seksuaaliseen häirintään ja väkivaltaan ja vastikkeellisen seksiin liittyvissä tilanteisissa.
Hyvä tietää palvelustamme
Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tilannettasi ja toiveitasi avun suhteen. Yksilökeskustelut käydään verkkovälitteisesti Teams-alustalla. Varmistathan tapaamisen ajalle rauhallisen tilan, jossa yksityisyyden suoja säilyy ja voit keskittyä tapaamiseen. Tapaamisessa työntekijällä ja asiakkaalla on kamera auki.
Keskusteluapua on mahdollista saada 1-5 kertaa. Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Mikäli kuitenkin kyseessä on akuutti hätätilanne, lastensuojelullinen huoli tai rikos, tulee meidän lain mukaan olla yhteydessä hätäkeskukseen, lastensuojeluviranomaisiin tai poliisiin. Toimimme avoimesti ja yhteistyössä kanssasi.
Nuorten Exitin palvelut eivät korvaa sairaanhoitajan, lääkärin tai psykoterapeutin palveluita. Ota tarvittaessa yhteys omiin terveyspalveluihisi. Hätätapauksissa soita aina 112.
Ajanvarausohjeet
Jos kalenteri ei aukea, päivitä nettisivu ja kokeile uudelleen. Jos et onnistu varamaan aikaa verkkokalenterista tai et löydä sopivaa aikaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@exitry.fi. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin Teams-keskustelualustalle. Tarkistathan myös roskapostikansion.
Jos et pääsekään tapaamiseen, peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä. Näin vapautat ajan jollekulle toiselle apua tarvitsevalle. Äkillisissä sairastapauksissa perumiset sähköpostilla info@exitry.fi.
Tietosuoja
Käytämme ajanvarauskalenterissa Vello-palvelua, jonka tietosuojasta voit lukea lisää heidän tietosuojaselosteestaan. Asiakassuhteen päätyttyä poistamme yhteystietosi Vello-palvelusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluttua.
Emme kerää tapaamisista henkilötietoja. Nuorten Exitin toiminnan kehittämistä varten tapaamisista kootaan tilastotietoa, esimerkiksi yhteydenottajan sukupuoli, ikä, missä päin Suomea asuu (Etelä-Suomi, Länsi-Suomi jne.) sekä keskustelunaiheet yleisellä tasolla. Tilastotiedosta ei ole mahdollista tunnistaa yhteydenottajia.