Hyppää sisältöön

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuudesta säädetään laissa digitaalisten palveluiden tarjoamisesta ja sitä edeltäneessä EU:n saavutettavuusdirektiivissä. Saavutettavuusvaatimukset koskevat Nuorten Exitin verkkosivustoa 23.9.2020 alkaen.

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa www.nuortenexit.fi. Seloste on laadittu 18.09.2020 ja se perustuu itsearvioon sekä testausohjelmalla suoritettuun tarkastukseen.

Sivuston saavutettavuuden tila

Nuortenexit.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla on ei-saavutettavaa sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin tai jota ei ole vielä ehditty muuttaa saavutettavaksi.

Nuorten Exitin verkkosivusto sisältää tiedostoja (pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Osa ei-saavutettavista tiedostoista on laadittu ennen 23.9.2018, joita ei tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi. Muutamme 23.9.2018 jälkeen julkaistut tiedostot saavutettaviksi mahdollisimman pian.

Saavutettavuuspalaute ja yhteystiedot

Jos huomasit sivustolla saavutettavuuspuutteita, ota yhteyttä meihin, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Mikäli tarvitset jotakin tiedostoa saavutettavassa muodossa, ilmoita meille, niin voimme sopia tiedoston toimittamisesta saavutettavassa muodossa.

Otamme mielellämme vastaan myös saavutettavuuteen liittyviä kysymyksiä ja ehdotuksia. Vastaamme yhteydenottoihin 14 päivän sisällä.

Yhteystiedot:

info@exitry.fi
puh. 045 359 1800

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Mikäli saat saavutettavuuspalautteeseen epätyydyttävän vastauksen, voit tehdä sivustosta selvityspyynnön tai kantelun Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. 

Ilmoituksen saavutettavuusongelmista voit tehdä aluehallintavirastoon verkkolomakkeella. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen
saavutettavuus@avi.fi tai kirjaamo.etela@avi.fi. Voit myös lähettää halutessasi ilmoituksen postitse osoitteeseen ESAVI kirjaamo, PL 150, 13101 Hämeenlinna.

Tarkemmat tiedot ilmoituksen tekemisestä sekä oikeuksistasi löydät aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Jaa somessa:

Poistu sivulta