Poistu sivulta

Hyppää sisältöön

Koulutus ja konsultaatio

Tilaa maksuton koulutus työyhteisöösi nuorten seksuaalisen kaltoinkohtelun teemasta

Nuorten Exit kouluttaa nuorten seksuaalisen kaltoinkohtelun ja vastikkeellisen seksin teemoista. Koulutukset räätälöidään ryhmän tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Peruskoulutus rakentuu seuraavista teemoista: 

  • seksuaalisen kaltoinkohtelun eri muodot ja yleisyys 
  • ilmiöön liittyvä lainsäädäntö 
  • seksuaalisen kaltoinkohtelun vaikutukset 
  • huolen puheeksiotto 
  • seksuaalista kaltoinkohtelua kokeneen nuoren kohtaaminen 
  • nuoren seksuaalisen itsemääräämisoikeuden vahvistaminen 
  • alueelliset tukipalvelut 
  • työyhteisön toimintamallit 

Koulutuksissa on myös mahdollisuus paneutua johonkin erityisteemaan, esimerkiksi seksuaalisen kaltoinkohtelun ennaltaehkäisevään käsittelyyn nuorten ryhmissä. Koulutukset tapahtuvat rennon keskustelevassa ilmapiirissä ja työskentelyssä käytetään usein toiminnallisia menetelmiä kuten case-työskentelyä. 

Koulutukset sopivat erityisen hyvin esimerkiksi lastensuojelun ohjaajille, nuorisotyöntekijöille, oppilashuollon työntekijöille ja nuorten parissa toimiville vapaaehtoisille. Kouluttajina toimivat Nuorten Exitin ammattilaiset.

Toteutamme koulutuksia paikan päällä pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muualla eteläisessä Suomessa. Järjestämme etäyhteydellä koulutuksia valtakunnallisesti.

Ammattilainen: konsultoi rohkeasti

Tarjoamme konsultointia seksuaaliseen kaltoinkohteluun ja vastikkeelliseen seksiin liittyvissä epäilyissä ja tilanteissa. Ota rohkeasti yhteyttä! Konsultointi on luottamuksellista ja maksutonta. 

Nuorille ja läheisille suunnatut palvelumme toimivat verkossa. Emme valitettavasti tällä hetkellä tarjoa tukea puhelimitse asiakkaillemme. Jos sinulla on huoli omasta tai läheisesi tilanteesta, olet lämpimästi tervetullut chattiimme tiistaisin klo 16-19 ja torstaisin klo 14-16. Chatin löydät sivun alalaidasta. 

Ammattilaisten yhteydenotot

puh. 044 550 0600

info at exitry.fi 

Jaa somessa: