Tilaa koulutus sinun tiimillesi seksuaalisen kaltoinkohtelun ja vastikkeellisen seksin teemoista

Nuorten Exit kouluttaa seksuaalisen kaltoinkohtelun ja vastikkeellisen seksin teemoista. Koulutukset räätälöidään ryhmän tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Koulutukset kestävät vähintään 45 minuuttia ja niissä käsitellään ilmiön yleisyyttä, lakia, tunnistamista ja huolen puheeksiottoa. Koulutuksissa on mahdollisuus paneutua johonkin erityisteemaan kuten päihteisiin ja seksuaaliseen kaltoinkohteluun tai verkossa tapahtuvan kaltoinkohtelun eri muotoihin. Työskentelyssä käytetään toiminnallisia menetelmiä kuten case-työskentelyä.

Koulutuksia on järjestetty lastensuojelun ammattilaisille, nuorisotyöntekijöille, kuraattoreille ja kirkon erityisnuorisotyöntekijöille. Kouluttajina toimivat Nuorten Exitin ammattilaiset.

Ammattilainen: konsultoi rohkeasti

Tarjoamme konsultointia seksuaaliseen kaltoinkohteluun ja vastikkeelliseen seksiin liittyvissä epäilyissä ja tilanteissa. Ota rohkeasti yhteyttä! Konsultointi on luottamuksellista ja maksutonta. Ohjeistamme myös lastensuojelu- ja rikosilmoitusten teossa.

Nuorille suunnatut palvelumme toimivat verkossa. Emme valitettavasti tällä hetkellä tarjoa tukea puhelimitse asiakkaillemme. Jos sinulla on huoli omasta tai läheisesi tilanteesta, olet lämpimästi tervetullut chattiimme tiistaisin klo 16-18 tai torstaisin klo 14-16.

AMMATTILAISTEN Yhteydenotot

puh. 045 895 3279

info@exitry.fi