Poistu sivulta

Hyppää sisältöön

Rekry: Suunnittelija Nuorten Exitin kohtaavaan työhön

Nuorten Exit hakee toimistoonsa Helsinkiin

SUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Työaika on 37,5 h/vko (kokoaikainen työ). Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Nuorten Exit toimii nuoriin kohdistuvan seksuaalisen kaltoinkohtelun ja vastikkeellisen seksin ehkäisemiseksi tuottamalla itsemääräämisoikeutta vahvistavaa sisältöä ja tekemällä asiakastyötä verkossa, kohtaamalla nuoria oppilaitoksissa, nuorille suunnatussa toiminnassa ja tapahtumissa sekä kouluttamalla nuorten parissa toimivia ammattilaisia. Nuorten itsemääräämisoikeuden toteutumista ja seksuaalisen kaltoinkohtelun ennaltaehkäisyä edistetään myös viestinnällä ja verkostoyhteistyöllä.

Nuorten Exitin toimintaa koordinoi Exit – pois prostituutiosta ry ja rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.

Suunnittelija vastaa nuoria kohtaavasta työstä, jota tehdään oppilaitoksissa sekä nuorille suunnatuissa tapahtumissa ja ryhmätoiminnassa. Lisäksi suunnittelija kehittää ja toteuttaa etsivää työtä verkossa ja tekee yksilöasiakastyötä Nuorten Exitin chatissa. Suunnittelija osallistuu myös Nuorten Exitin muiden työmuotojen toteuttamiseen.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta nuorten kanssa työskentelemisestä, ymmärrystä seksuaalisesta kaltoinkohtelusta ilmiönä, verkkotyön ja sosiaalisen median osaamista, kouluttajakokemusta, ymmärrystä nuorten tukemisesta matalan kynnyksen palveluissa sekä soveltuva koulutus esimerkiksi sosiaalialalta, terveysalalta tai kasvatusalalta.

Eduksi katsotaan kokemus asiakastyöstä ja pedagogisesta työstä nuorten parissa sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan myös lisäkoulutus tai kokemus kriisituesta tai väkivaltatyöstä. Tehtävä edellyttää tiimityötaitoja sekä kykyä oman työn organisointiin ja itsenäiseen kehittämistyöhön. Suunnittelijan tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa. Muu sujuva kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen työpaikan. Työsuhteeseen sovelletaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 5. Työ alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse 13.6.2021 mennessä osoitteeseen: toiminnanjohtaja@exitry.fi

Hakemusten perusteella osaa hakijoista pyydetään nauhoittamaan erikseen ohjeistettava videohaastattelu 15-16.6. välisenä aikana. Yksilöhaastattelut järjestetään Teamsin välityksellä ma 21.6. ja ti 22.6.

Lisätietoja tehtävästä antaa Exit ry:n vs. toiminnanjohtaja, puh. 0400 325204.

Lisätietoja Nuorten Exitistä ja Exit – pois prostituutiosta ry:stä:
www.nuortenexit.fi, www.exitry.fi

Jaa somessa: