Poistu sivulta

Hyppää sisältöön

Nuorten Exit hakee ASIANTUNTIJAA / SUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Nuorten Exit toimii nuoriin kohdistuvan seksuaaliväkivallan ja vastikkeellisen seksin ehkäisemiseksi tuottamalla itsemääräämisoikeutta vahvistavaa sisältöä ja tekemällä asiakastyötä verkossa, kohtaamalla nuoria oppilaitoksissa, nuorille suunnatuissa tapahtumissa sekä kouluttamalla nuorten parissa toimivia ammattilaisia. Nuorten itsemääräämisoikeuden toteutumista ja seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisyä edistetään myös viestinnällä ja verkostoyhteistyöllä. Lisäksi tarjotaan nuorten vanhemmille luentosarjoja ja tukikeskusteluja.

Nuorten Exitin toimintaa koordinoi Exit – pois prostituutiosta ry ja rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.

Työnkuva

Asiantuntija vastaa nuoria kohtaavasta työstä, jota tehdään oppilaitoksissa sekä nuorille suunnatuissa tapahtumissa. Lisäksi hän osallistuu ammattilaisten kouluttamiseen, vanhempien kanssa tehtävään työhön ja materiaalin tuottamiseen. Työnkuvaan kuuluu myös ennaltaehkäisevän verkkotyön suunnittelua ja sisällön tuottamista. Työnkuva täydentyy tehtävään valitun henkilön erityisosaamisen perusteella.

Tehtävä edellyttää

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta. Arvostamme kokemusta nuorten kanssa työskentelemisestä, ymmärrystä seksuaaliväkivallasta ilmiönä, verkkotyön ja sosiaalisen median osaamista ja kouluttajakokemusta. Eduksi katsotaan lisäkoulutus tai kokemus kriisi- ja väkivaltatyöstä tai seksuaalineuvonnasta. Tehtävä edellyttää tiimityötaitoja sekä kykyä oman työn organisointiin ja itsenäiseen kehittämistyöhön.

Tehtävän tiedot

Tarjoamme merkityksellisen työn innostuneessa työyhteisössä, jossa sinun on mahdollista jatkuvasti kehittää työsi sisältöä. Exit ry tarjoaa laajat työsuhde-edut, joihin kuuluu työterveyshuolto, lounasetu, ylimääräisiä palkallisia vapaita, liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Toimisto sijaitsee Helsingissä Hakaniemessä.

Työaika on 37,5 h/vko. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhteeseen sovelletaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 5. Henkilökohtainen lisä neuvotellaan hakijakohtaisesti työkokemuksen, koulutuksen ja osaamisen perusteella. Palkka asettuu 2500€-3100€ välille. Voit esittää myös palkkatoiveesi.  

Hakeminen

Pyydämme lähettämään hakemukset ansioluetteloineen 27.1.2023 mennessä: toiminnanjohtaja@exitry.fi . Tehtävä alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Exit ry:n toiminnanjohtaja Erja Saarela, puh. 0400 325204.

Lisätietoja Nuorten Exitistä ja Exit – pois prostituutiosta ry:stä:
www.nuortenexit.fi, www.exitry.fi

Jaa somessa: