Poistu sivulta

Hyppää sisältöön

Mikä on Nuorten Exit

Nuorten Exit tarjoaa 13-29-vuotiaille tietoa omista rajoista, sekä tukea tilanteissa, joissa omia rajoja on rikottu. Nuorten Exitin tavoitteena on vahvistaa nuorten seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja ehkäistä seksuaaliväkivaltaa. Omat rajat ja seksuaalinen itsemääräämisoikeus tarkoittavat sitä, että jokaisella on oikeus päättää itse omasta kehostaan ja seksuaalisuudestaan. 

Tarjoamme tietoa ja tukea

Nuorten Exit toimii siellä missä nuoret ovat. Tärkeimmät toimintaympäristömme ovat netti ja some, pääkaupunkiseudun koulut sekä erilaiset tapahtumat, joissa tarjoamme nuorille tietoa seksuaaliväkivaltaa ja omista rajoista.

Tiedon lisäksi Nuorten Exit tarjoaa netissä myös keskustelutukea, neuvontaa ja ohjausta omiin rajoihin, ihastumiseen, seurusteluun ja seksuaaliväkivaltaan liittyvissä kysymyksissä. 

Mikään kysymys tai huoli ei ole liian pieni, liian suuri, tai liian nolo, etteikö sitä voisi ottaa chatissämme puheeksi.

Lue täältä lisää siitä kuinka voimme auttaa.

Haluamme vaikuttaa!

Nuorten kohtaamisen ja tukemisen lisäksi Nuorten Exit tekee myös vaikuttamistyötä. Näin yritämme vaikuttaa laajemmin seksuaaliväkivaltaan liittyviin asenteisiin, ammattilaisten toimintatapoihin ja edistää nuorten seksuaalisen itsemääräämisoikeuden toteutumista. Olemme mukana erilaisissa kampanjoissa, verkostoissa ja koulutamme nuorten parissa työskenteleviä ammattilaisia teemoistamme. 

Jaa somessa:

Oliko tämän sivun sisältö mielestäsi hyödyllistä?