Poistu sivulta

Hyppää sisältöön

Haku auki: suunnittelija 50 % työajalle Nuorten Exitiin

Suunnittelija 50 % määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.-31.12.2024

Nuorten Exit tarjoaa 13-29 -vuotiaille tietoa omista rajoista, suostumuksesta ja seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta. Nuorten Exit kouluttaa näistä teemoista nuoria, heidän läheisiään ja nuorten parissa työskenteleviä ammattilaisia. Lisäksi Nuorten Exit tarjoaa tukipalveluita nuorille ja heidän vanhemmilleen seksuaaliväkivallan ja häirinnän tilanteissa. Lue lisää toiminnastamme www.nuortenexit.fi .

Nuorten Exitin toimintaa koordinoi Exit ry ja rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.

Työnkuva

Suunnittelija pääsee tekemään nuoria kohtaavaa työtä oppilaitoksissa sekä nuorille suunnatuissa tapahtumissa. Työnkuvaan kuuluu myös some-sisällön tuottaminen ja ennaltaehkäisevän verkkotyön suunnittelu yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi hän osallistuu ammattilaisten kouluttamiseen, vanhempien kanssa tehtävään työhön ja materiaalin tuottamiseen. Työnkuvaa on mahdollista hieman muokata tehtävään valitun henkilön erityisosaamisen mukaan.

Tehtävä edellyttää

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta ja some-viestinnän osaamista (TikTok, Instagram, Facebook). Eduksi katsomme kokemuksen kouluttamisesta ja nuorten kanssa työskentelemisestä sekä ymmärryksen seksuaaliväkivallasta ilmiönä. Tehtävä edellyttää erinomaista kykyä oman työn organisointiin ja itsenäiseen työhön sekä tiimityötaitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme merkityksellisen työn innostuneessa työyhteisössä, jossa sinun on mahdollista kehittää työsi sisältöä. Exit ry tarjoaa laajat työsuhde-edut, joihin kuuluu työterveyshuolto, lounasetu, liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus.

Tehtävän tiedot

Työaika on 18,75h/vko. Käytössä on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa.

Työsuhteeseen sovelletaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 5. Henkilökohtainen lisä neuvotellaan hakijakohtaisesti työkokemuksen, koulutuksen ja osaamisen perusteella.

Työntekijän palkkaaminen edellyttää STM:n vahvistuksen avustusehdotuksellemme.

Hakeminen

Pyydämme lähettämään hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse 25.2.2024 mennessä osoitteeseen: toiminnanjohtaja@exitry.fi . Tehtävä alkaa 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Exit ry:n toiminnanjohtaja Erja Saarela, puh. 0400 325204.

Jaa somessa: