Exit ry:n avoimet ovet

Exit ry järjestää avoimet ovet sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, yhteistyökumppaneille, vapaaehtoisille, opiskelijoille ja muille toiminnasta kiinnostuneille 2.4.2019 klo 13–15!

Exit – pois prostituutiosta ry työskentelee seksuaalisen kaltoinkohtelun ja prostituution vähentämiseksi keskittymällä ennaltaehkäisyyn sekä tiedottamis- ja vaikuttamistyöhön. Exit ry:n toimintoja ovat tällä hetkellä Nuorten Exit ja Usva-hanke. Nuorten Exit tarjoaa tietoa ja tukea 13–29-vuotiaille nuorille seksuaalisen kaltoinkohtelun ja vastikkeellisen seksin tilanteisiin. Usva-hanke tarjoaa tukea päihteidenkäyttäjille seksuaalisen kaltoinkohtelun kokemuksiin. Lisäksi Nuorten Exit ja Usva-hanke tarjoavat koulutuksia ja konsultointia kohderyhmien parissa toimiville ammattilaisille.

Tule siis tutustumaan toimistollemme ja kuulemaan lisää järjestömme toiminnasta! Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Tallberginkatu 2B (2. kerros). Sisäänkäynti rakennuksen sisäpihalta. Tila ei valitettavasti ole esteetön, mutta otathan meihin tarvittaessa yhteyttä niin pohditaan järjestelyitä yhdessä osallistumista varten.

Tarjoamme kahvia ja teetä, sekä pientä purtavaa! Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan avoimiin oviin viimeistään 31.3.2019: https://link.webropolsurveys.com/S/27E29D00A86280F3.

 

Nähdään pian! 🙂

 

Aurinkoisin terveisin

Exit ry:n työntekijät