Haetaan vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria!

Nuorten Exit ennaltaehkäisee nuoriin kohdistuvaa seksuaalista kaltoinkohtelua ja vastikkeellista seksiä. Nuorten Exit tarjoaa myös matalan kynnyksen tukea nuorille. Vakinaista toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja koordinoi Exit – pois prostituutiosta ry.

 

Etsimme Nuorten Exitiin vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria, jonka vastuulla on vapaaehtoistoiminnan ja oppilaitosyhteistyön koordinointi ja toteuttaminen. Vapaaehtoiset osallistuvat Exitissä ennaltehkäisevään työhön muun muassa tekemällä kouluvierailuita, olemalla osa kampanjatiimiä sekä tuottamalla erilaista nuorille suunnattua sisältöä muun muassa sosiaaliseen mediaan. Tämän lisäksi vapaaehtoistoiminnan koordinaattori toteuttaa viestintää muun tiimin kanssa ja on vastuussa tapahtumista.

 

Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä. Osaat pitää langat käsissäsi etkä pelkää nuoria tai excel-taulukoita. Tunnet seksuaalisen kaltoinkohtelun tematiikkaa. Sosiaalinen media on sinulle tuttu työväline ja kirjallinen ja suullinen ilmaisusi sujuvaa. Olet sitoutunut, joustava ja innostava jäsen työyhteisössäsi. Olet innostunut ja sinulla on hyvä käsitys omista voimavaroistasi. Vapaaehtoistyön koordinointikokemus ja koulumaailman tuntemus katsotaan eduksi.

 

Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai tutkintoa sekä kokemusta järjestö- tai vapaaehtoistoiminasta. Kielitaitovaatimus suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Työaika on 80% ja kuukausipalkka on 2000 euroa/kk. Kysymyksessä määräaikainen, kahdeksan kuukauden mittainen tehtävä. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuun aikana tai viimeistään toukokuun alussa.

 

Toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

 

Hakemukset lähetetään sähköpostitse 22.3. mennessä osoitteeseen: anna.nuotio@exitry.fi. Haastatteluihin valitut haastatellaan keskiviikkona 29.3. klo 15:30-18 välisenä aikana.

 

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Anna Nuotio, puh. 0400-325204. Lisätietoja voit katsoa myös Nuorten Exitistä:  www.nuortenexit.fi @nuortenexit