Haetaan päihdeprojektiin suunnittelijaa, asiakastyön ohjaajaa

Exit – pois prostituutiosta ry hakee

PÄIHDEPROJEKTIIN SUUNNITTELIJAA, ASIAKASTYÖN OHJAAJAA

 

Etsimme Exit – pois prostituutiosta ry:n päihdeprojektiin suunnittelijaa, asiakastyön ohjaajaa. Tehtävä on määräaikainen ajalla 13.2.2017-31.12.2019.

 

Projektissa tavoitteena on kehittää ja pilotoida toimintamalli nuorten aikuisten päihteidenkäyttäjien kohdistuneen seksuaalisen kaltoinkohtelun ja vastikkeellisen seksin tunnistamiseksi ja puheeksiottamiseksi päihdepalveluissa ja asunnottomien palveluissa. Projektissa jalkaudutaan päihteidenkäyttäjien omiin toimintaympäristöihin ja tarjotaan asiakkaille mahdollisuus käsitellä seksuaalisen kaltoinkohtelun kokemuksia ammattilaisten kanssa. Projektissa tehtävä asiakastyö on luonteeltaan yksilötukea, palveluohjausta ja ryhmätoimintaa.

 

Suunnittelija, asiakastyön ohjaaja toimii projektissa projektipäällikön työparina. Työpari toteuttaa asiakastyötä, kouluttaa ammattilaisia ja tuottaa materiaaleja sekä ammattilaisille että palvelujen asiakkaille. Työpari vastaa projektin suunnittelusta, kehittämisestä ja verkostotyöstä. Suunnittelijan toimenkuvan pääpaino on asiakastyössä.

 

Tehtävä vaatii kehittämismyönteisyyttä, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä. Olet tiimityöskentelijä ja orientoitunut työparityöskentelyyn. Olet toiminut asiakasryhmän kanssa, tunnet seksuaalisen kaltoinkohtelun ilmiön ja päihdepalvelut. Jalkautuminen on sinulle luontainen tapa työskennellä ja osaat ottaa huomioon erilaiset riski- ja uhkatilanteet.

 

Parhaat edellytykset työhön antaa vähintään vuoden kokemus asiakastyöstä, asiakaslähtöinen työote ja soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan kokemus väkivaltatyöstä, seksuaalineuvonnasta tai kriisityöstä. Kokemus projektityöskentelystä, raportoinnista ja kouluttamisesta katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimus suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Työsuhteeseen sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkaus on TES:n vaativuusryhmän 4 mukainen. Työaika on 38 h viikossa, työ sisältää jonkun verran ilta- ja viikonlopputöitä. Toimintaa rahoittaa STEA ja koordinoi Exit – pois prostituutiosta ry.

 

Hakemukset lähetetään sähköpostitse 3.2. klo 10:00 mennessä osoitteeseen: ilona.maki@exitry.fi.  Ryhmähaastatteluun valitut haastatellaan viikolla 6, keskiviikkona 8.2. klo 17:30-19:00. Toisen kerroksen yksilöhaastattelut tehdään maanantaina 13.2. Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 1.3.

 

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Anna Nuotio, anna.nuotio@exitry.fi, puh. 0400-325204 tai projektipäällikkö Ilona Mäki: ilona.maki@exitry.fi